Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Efter Hockey Stars-ballade: Rødovre udsteder ni karantæner

Rødovre Skøjte- & Ishockeyklub og Rødovre Mighty Bulls har draget en række konsekvenser af fredagens fan-ballade.

Af

I kølvandet på de ærgerlige episoder, som fulgte ovenpå det ellers vellykkede Hockey Stars-arrangement med danske NHL-stjerner, har ishockeyen i Rødovre reageret skarpt efter et fællesmøde tidligere i dag.

Blue Fox Support var i weekenden ude med en opfordring til boykot af kampe i Rødovre Centrum Arena som følge af episoderne i fredags, hvor der blandt andet var tale om ølkast, mindre overfald og slutteligt en smadret rude på supporternes bus.

Det fik fanklubben til, i skarpe vendinger, at kritisere afviklingen i Rødovre Centrum Arena.

Rødovre Skøjte- & Ishockeyklub var arrangør af fredagens begivenhed, mens Rødovre Mighty Bulls bidrog med frivilligt personale.

Efter et fællesmøde tidligere i dag, har de nu kommunikeret følgende ud via klubbens hjemmeside.

- Det bør være muligt, at ishockeyfans kan nyde sporten og oplevelserne sammen – også på tværs af klubhold – til en fest, som ovenikøbet har til formål at støtte ungdommen i sporten.

- Under samt efter arrangementet var der et par mindre episoder med fans – hovedsageligt 10-15 personer fra Rødovre, men også enkelte fra Herning -, som er dybt uacceptable og vil få konsekvenser for de involverede, skriver de.

Pt. er ni personer blevet identificeret og har fået karantæne fra Rødovre Centrum Arena.

Derudover vil klubben skærpe forholdene hvad angår overvågning og professionelle vagter, og søge at styrke samarbejdet med Vestegnens Politi yderligere.

- Den adfærd som nogle få desværre udviser hverken kan eller skal accepteres.