Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

ET BUD PÅ FREDERIKSHAVNS KÆDER: Hvem skal lege med Bumagin?

Foto af DIU

De kommende august-dage sætter vi en tidlig lup på Metal Ligaens ni hold, og giver et bud på de kommende kæder.

Af

Ét efter ét går vi de ni Metal Liga-hold efter i sømmene, og kommer med vores bud på en kædesammensætning.

Forbeholdene står i kø, for vurderingen kommer uden at have set nye, og for den sags skyld også gamle, giraffer i aktion ved selvsyn i den nye sæson. Hverken til træning eller kamp.

Derudover vil der altid være lige så mange holdninger, som der er mennesker - se derfor dette som et oplæg til debat.

Vi starter nedefra i forhold til sidste sæsons slutstilling i grundspillet, og er i dag nået til medaljeskamlen. Her begynder vi nedefra med bronzevinderne fra Frederikshavn White Hawks.

Se de foregående bud her:

MÅLMÆND:

Her er der velsagtens tale om ligaens klareste fordeling. Tadeas Galansky, med solid erfaring og stærke Metal Liga-præstationer i rygsækken, er soleklar etter i Frederikshavn.

Faktisk var reserven med de thailandske aner, Aphiwat Sengthaisong, kun mellem stængerne, da tjekken kortvarigt var skadet i sidste sæson. Dét billede kunne meget vel gentage sig for Galansky, der har været vant til en stor arbejdsmængde i sin Metal Liga-tid.

Starter: Tadeas Galansky (CZE)
Back-up: Aphiwat Sengthaisong

BACKER:

Indtil videre tre nye og fire gengangere på vendelboernes backlinje, hvor svenske Albin Lindgren skal levere begge veje, mens Santeri Suistuo skal tage yderligere skridt frem.

Herning-tilgangen Patrick Madsen tilfører rutine og stor tyngde, og han kunne tænkes at frigøre plads til en forhåbentlig skadesfri Mads Larsen.

Santeri Suistio (FIN) - Albin Lindgren (SWE)
Patrick Madsen - Mads Larsen
Rasmus Søndergaard - Christian Mieritz
Mikkel Hansen

FORWARDS:

Mitchell og Spiro er afløst af Fox og Eriksson, Bumagin-bomben blev udløst for få uger siden, og så er spændende danske navne kommet til.

Jari Pasanen, på sin nye fem-årige aftale, kan fordele sine stærke brikker på mange måder. Under alle omstændigheder råder han over én af ligaens stærkeste center-besætninger.

Bumagin/Fox-duoen kunne blive sjov at følge. Eventuelt tilsat Søren Nielsens målsøgende speed, men i vores forslag løber ligeledes landsholdsaktuelle Kristian Jensen med pladsen grundet sit stabile, fysiske og skøjestærke arbejde.

Kan erfarne Eriksson finde Metal Liga-tempoet, så bliver han også en gevinst, og i bredden er der basis for et gennembrud eller to fra de unge, der efterhånden har været med i nogle år.

Alexander Bumagin (RUS) - Dane Fox (CAN) - Kristian Jensen
Søren Nielsen - Anders Eriksson (SWE) - Nikolaj Krag
Radim Piroutek - Christopher Frederiksen - Mathias Mølgaard
Gorm Topholt - Thomas Søndergaard - Mikkel Bertelsen/Christoffer Åkesson