Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Herlev, SønderjyskE og Herning vandt

Foto af Søren Kottal

Herlev trynede topholdet, Herning sad på Frederikshavn, og SønderjyskE slukkede festen i Odense.

Af

Der var mange vigtige point på spil i top-4 i aftenens spillerunde.

Aalborg tabte point, mens SønderjyskE og Herning hver tog tre point, og dermed skabte afstand ned til Frederikshavn på fjerdepladsen, samt de øvrige forfølgere.

Meget skal gå galt, hvis ikke kampen om andenpladsen nu hedder Herning mod SønderjyskE. Der er otte, 10 og 11 point ned til Frederikshavn, Rungsted og Esbjerg.

Herlev Eagles slog Aalborg Pirates med 6-2, og Herlev er bestemt ikke uden chance for at gå forbi Esbjerg eller Rungsted i top-6.

SønderjyskE vandt 4-0 i Odense, som ellers havde arrangeret sympatisk velgørenhedsaften til fordel for et veteranhjem i Odense med Garder-Martin Larsen i spidsen.

Larsen kan passe på Dronningen, men Sharp, Lund, Lane og Mäkinen kunne han og Odense ikke holde fra scoringer.

Herning Blue Fox dominerede mod Frederikshavn White Hawks i en ganske intensiv tv-kamp. Herning behøvede ikke spille sig ud, og gæsterne kom ikke med meget, og så var to powerplay nok til en ret sikker hjemmesejr.