Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Herlev var tæt på vildt comeback: SønderjyskE undgik katastrofen og tog alle tre point

Foto af Daniel André Stentz

SønderjyskE vandt søndag eftermiddag 4-2 på udebane over Herlev Eagles.

Af

Det var en arbejdsdag uden de store problemer for SønderjyskE-mandskabet, der havde taget busturen til Sjælland for at besøge Herlev Eagles.

Eller sådan så det ud til at være, for SønderjyskE førte 0-3 med få minutter igen, men så reducerede Herlev pludselig to gange, hvilket skabte en gyserafslutning.

Gæsterne fra SønderjyskE vandt dog opgøret 2-4 efter en kamp, hvor de var særdeles skarpe i de to første perioder.

Brendan Harms bragte SønderjyskE foran 0-1 halvejs inde i første periode på et oplæg fra Martin Eskildsen.

Der blev ikke scoret yderligere i første periode, men det gjorde der i anden, hvor målene væltede ind med det samme.

Spillerne havde knap nok sat sig til rette i boksene, før SønderjyskE havde scoret to gange i periodens første tre minutter.

Først Anders Weltz til 0-2, hvorefter Martin Eskildsen gjorde det til 0-3 to minutter senere.

Kampen bølgede frem og tilbage i anden periode.

Målscorer Martin Eskildsen kom igen i fokus, men denne gange var det på grund af en 20 + 5 minutters udvisning for Misconduct Penalty for Checking to the Head.

Det lignede længe, at SønderjyskE skulle vinde ganske sikkert i Herlev, men hjemmeholdet ville det anderledes.

Jesper Thörnberg har flere gange vist, at han kan gøre tingene på egen hånd, hvilket han også gjorde i dag.

Den svenske center reducerede først til 1-3 med fem minutter igen. Med et 57 sekunder igen sendte han pucken i nettet til 2-3.

Et vildt comeback lurede i kulissen, men Mads Eller slukkede Herlevs drømme og lukkede kampen til 2-4 med et halvt minut igen.

Herlev satsede alt ved at tage målmand Emil Jidskog ud, hvilket gjorde det nemt for Mads Eller at score i tomt mål.