Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Jens Nielsen fylder 50 år: ''Isens Maradona'' ønskes tillykke

Legenden Jens Nielsen runder et skarpt hjørne.

Af

''Dansken, der blev et Leksand-ikon''. Jens Nielsen er en helt mange steder og i dag fejres han så. I sin tidligere klub Leksand og også her fra Hockeytinget skal der lyde et stort tillykke. 

Jens Nielsen fylder 50 år i dag.

I dag er han på tredje sæson assistent på Leksands bedste herrehold og hvis man tror, SHL har glemt, hvordan han var som spiller, så tager man fejl. Isens Maradona, som han blev kaldt da han i slutfirserne trådte ind på den svenske hockeyscene, huskes endnu.

Jens Nielsen nåede at lave 372 SHL-point og var længe den mest scorende udlænding i ligaens historie. For det danske landshold lavede han over 250 point og blev i 2014 optaget i ishockeyens Hall of Fame.

Nielsens betydning for landsholdet har været kæmpe. Han har deltaget i hele 17 VM-turneringer. Nielsen lavede i rødt og hvidt 109 mål og 128 assists.

Derfor var det på sin plads, at Leksand og andre i dag hyldede og ønskede danskeren tillykke på de sociale medier - noget, der også fik mange fans til at følge trop.

STORT TILLYKE, JENS.