Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

KNÆK CANCER: Her er klubbernes pressemeddelelse

Læs hele pressemeddelelsen fra DIU og de ni ligaklubber vedrørende Knæk Cancer.

Af

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål.

Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV 2 SPORT lørdag 24. oktober, hvor Herning og Aalborg spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv.

- De danske ishockeyklubber og ikke mindst Metal Liga-klubberne har i de seneste sæsoner taget masser af socialt ansvar – ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål.

- For eksempel indsamlinger til og besøg på forskellige børneafdelinger på landets hospitaler, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

- I sidste sæson var det samlede indsamlingsbeløb til forskellige formål på langt over en million kroner.

- Nu går vi målrettet efter at støtte Knæk Cancer-kampagnen, for selv i disse Corona-tider er kræften en fjende, der aldrig forsvinder.

Men ishockeyen kan være med til at forsøge at tackle den frygtelige sygdom, tilføjer han.

Ud over den store afslutningskamp i Herning 24. oktober har Metal Liga-klubberne udvalgt en Knæk Cancer-hjemmekamp hver op til og i uge 43, begyndende med SønderjyskE-Herlev og Rungsted-Odense, kampe der begge spilles 16. oktober.

- Med de nuværende restriktioner er der naturligvis ikke mulighed for at lave store og målrettede indsamlinger i hallerne, men klubberne kommer til at gøre en stor indsats på de sociale medier og rundt omkring fokuskampene, så vores indsamling kan give bedst muligt resultat, siger ligachef Kim Pedersen.

Metal Ligaens udstyrspartner, BAUER, er partner på kampagnen og laver specielt merchandise som vil kunne købes op til og i uge 43. Der vil være trøjesalg, events og masser af ”lyd” på diverse medier i de kommende uger.

Ligaforeningens formand Klaus B. Rasmussen, der også er administrerende direktør for SønderjyskE, glæder sig til at være med.

- Det er en stor ære for os at støtte Knæk Cancer-kampagnen. Vi, der arbejder i kulissen i ligaen, kender alle til ledere og spillere og fans, der har haft nære relationer til mennesker, der har været ramt af cancer.

- Vi har mange aktører i sporten – på alle parametre – der er socialt bevidste, og jeg er sikker på, at vi selv i de her Corona-tider nok skal få samlet et anseligt beløb ind kampen mod cancer.

- Vi glæder os til at levere en stor indsats, siger han.

Følgende kampe i Metal Ligaen har status af Knæk Cancer-kamp:

16. oktober 19:30: Sønderjyske-Herlev Eagles
16. oktober 19:30: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs
20. oktober 19:00: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital
20. oktober 19:00: Herlev Eagles-Herning Blue Fox
20. oktober 19:30: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs
23. oktober 19:00: Esbjerg Energy-SønderjyskE
23. oktober 19:00: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks
23. oktober 19:00: Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles
24. oktober 20:15: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates