Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

LYNDEBUT I AFTEN: Aalborg Pirates forstærkes med dansk back

Sportschef Ronny Larsen har været på jagt efter forstærkning til defensiven, og har landet dansk backtalent.

Af

Aalborg Pirates meddeler, at de har tilknyttet en backforstærkning.

Det er det 19-årige talent, Jonas Brøndberg, som er tilknyttet på en korttidskontrakt gældende til og med 1. december. Han var i forrige uge spået en chance for, at blive valgt i NHL-draften, men det skete dog ikke.

Brøndbjerg spillede i sidste sæson i den canadiske juniorliga WHL, som ventes at starte i starten af 2021. Indtil da, får danskeren kamptræning i Aalborg.

- Vi er lidt ramt på defensiven med småskader hos flere profiler, og dermed forhørte vi os for muligheden for, at Jonas kunne hjælpe lidt til. Jonas har holdt sin form ved lige her i Aalborg, så jeg har da haft et godt øje på ham løbende, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Jonas Brøndbjerg spillede i sidste sæson for Portland Winterhawks i WHL, hvor han nåede 22 point (9 mål og 13 assists) over 50 kampe. Han indtrådte i draften i denne sæson, men uden at blive valgt.


Jonas har tidligere spillet i Växjö Lakers i Sverige, hvor han var en del af deres ungdomshold i et par sæsoner, inden turen gik til Nordamerika.

- Med Jonas på holdet får vi en spiller, der kan hjælpe til i begge ender af isen, hvor han er god i egen zone til at komme i vejen for tværafleveringer, siger Ronny Larsen.

Jonas Brøndberg forventes at debutere allerede i aften i kampen på udebane mod Frederikshavn White Hawks.