Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Odense henter ung målmand i Red Bull Salzburg - og forhandler med Seppänen

Foto af Red Bull Salzburg / Nicolai Kristiansen

Odense Bulldogs har hentet unge Nicolai Kristiansen. Og bekræfter desuden, at man forsøger at forlænge med Teemu Seppänen.

Af

Odense Bulldogs har tegnet en 1-årig kontrakt med den unge talentfulde målmand, Nicolai Kristiansen.

Den 17-årige målmand går nu efter spilletid på seniorplan, efter to år på Red Bull Salzburgs akademi. 

”Et særdeles spændende målmandstalent”, udtaler cheftræner Pelle Svensson til Odense Bulldogs' hjemmeside og fortsætter:

- Nicolai var i Odense og trænede med hos Bulldogs omkring jul, og han gjorde et godt indtryk både hos mig og hos den øvrige trænerstab. Vi er opmærksomme på, at Nicolai stadig er ung, men jeg tror på, at vi kan integrere ham i seniorhockey på eliteplan her i Odense i den kommende sæson – og gerne i flere sæsoner. Nicolai er en stor og dygtigt skolet målmand, og på det sociale er Nicolai allerede klar, da han jo har Odense, som sin ungdomsklub. Så nu kommer han hjem og skal slås og arbejde for en plads på sit ”hjemmehold”, afslutter Pelle Svensson.

Nicolai Kristiansen udtaler selv:

- Jeg er OIK’er og spillede mine ungdoms år i OIK, indtil jeg i sommeren 2017 fik tilbudt en 2-års kontrakt på Red Bull Salzburgs akademi. Der har jeg boet, trænet, spillet og gået i skole. De 2 år med topprofessionelle forhold og med kampe i den tjekkiske U19/U20 liga har været godt for min ishockeyudvikling. Da muligheden for at komme til Bulldogs bød sig, var jeg ikke tvivl. Jeg har fra mine venner og ”gamle” holdkammerater hørt meget positivt om projektet i Bulldogs, og jeg glæder mig til at blive en del af det team, som skal arbejde hårdt på at få Bulldogs tilbage til toppen af dansk ishockey. Som dreng var det jo min store drøm en dag at blive en del af Bulldogs-holdet, afslutter keeperen

Henrik Benjaminsen og cheftræner Pelle Svensson har nogle travle uger med forhandlinger med spillere til den kommende sæson; herunder blandt andet forhandlinger med emner som førstemålmand hos Bulldogs, hvor også målmanden i den forgangne sæson Teemu Seppänen er en af dem, der forhandles med. Det skriver Odense på deres hjemmeside.