Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Bronzekampene skal ikke afvikles i denne sæson - to sæt bronzemedaljer uddeles

Der skal ikke spilles om bronzemedaljer i Metal Ligaen i denne sæson.

Af

Covid-19 er stadig en del af hverdagen herhjemme.

Der skal hele tiden tages hensyn til at holde smitterisikoen nede.

Derfor har Aalborg, Esbjerg, Rungsted og SønderjyskE besluttet, at sæsonens opgør om bronzemedaljer aflyses.

Det fortæller Metal Liga-chef, Kim Pedersen, til Metal Ligaens hjemmeside.

- Vi skal agere så sikkert som overhovedet muligt gennem sæsonen, og derfor er vi kommet til enighed om, at bronzekampene aflyses i denne sæson for stadig at holde smitterisikoen på et minimum, lyder det fra Kim Pedersen.

Der uddeles i stedet bronzemedaljer til begge tabende semifinalister og så vender bronzekampen tilbage i normal form i næste sæson.

Derfor er der kun de to semifinaleserier og en finaleserie tilbage i 20/21-sæsonen, der trods omstændighederne er blevet afviklet til fulde.

Flere hold er blevet ramt af Covid-19 i løbet af sæsonen, hvilket medførte en indførelse af en coronaprotokol, der gav 1,5 point til hvert hold i de aflyste opgør.

Metal Cup blev også afviklet uden problemer og det er nu flere måneder siden, at der sidst har været en spiller eller træner, som har været smittet.