Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Frederikshavn White Hawks HENTER Christopher Frederiksen HJEM

Frederikshavn White Hawks henter Christopher Frederiksen.

Af

Frederikshavn White Hawks har i dag disket på med en forsinket julegave til klubbens fans og sponsorere. 

Christopher Frederiksen vender hjem til høgene efter et halvt år hos franske Amiens.

Forwardens udenlandseventyr blev dog spoleret af COVID-19, hvilket har fået ham til at vende hjem igen.

Danskeren fik kun syv optrædener for Amiens, men nu vender han hjem til Nordjylland, som han har skrevet under med til 2023.

Selv siger Christopher Frederiksen om hans tilbagevenden til Frederikshavn White Hawks.

- Vi har i en længere periode kun måtte forlade hjemmet i én time i døgnet i Frankrig. Det har haft store konsekvenser for ishockeyen dernede, som aldrig rigtig kom i gang.

- Men når det så er sagt, har vi i den nærmeste familie været præget af flere dødsfald og alvorlig sygdom det sidste års tid. Det har kostet mange søvnløse nætter, og sat samvittigheden på prøve.

-Amiens har været en kæmpe oplevelse, både for mig og min lille familie, og helt sikkert noget jeg ikke vil udelukke i fremtiden. De har haft stor forståelse for min situation, og der skal lyde en kæmpe tak til både folk på, bag, og omkring isen. Det har været en fornøjelse.

-Jeg glæder mig til at trække White Hawks trøjen over hovedet igen, og ser frem til at lære de nye på holdet at kende. Jeg forventer, og håber, vi kan nå langt i år. Men lige nu glæder jeg mig bare allermest til at kunne fokusere på ishockey, tæt på familien, og med ro i sindet.

Christopher returnerede til Frederikshavn sent tirsdag aften, og klubben håber meget, at han kan gøre comeback på fredag i TV-kampen på udebane mod Rungsted Seier Capital.