Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Opdateret Final 4-stilling: SønderjyskE og Rungsted de store vindere

Holdene fra Vojens og Hørsholm tog de vigtigste point i aftes, mens Esbjerg tabte stort skridt.

Af

Final 4-stillingen er opdateret, efter runden fredag aften.

SønderjyskE og Rungsted blev aftenens store vindere, da begge hold tog tre point. Sejre i ordinær tid, batter virkelig noget i Final 4-kvalifikationen. SønderjyskE er nu helt oppe som 3'er i Metal Ligaen og 4'er i vores stilling.

Med Rungsted er det lige omvendt: 4 i ligaen, men tredjepladsen i vores stilling, fordi holdet har spillet 1-2 kampe mindre end konkurrenterne.

Herlevs overtidssejr i Herning var også vigtig, da den holder Eagles inde i kapløbet. Men mon ikke, de ærgrer sig i Herlev over, at det ikke blev til tre point, for holdet var aldrig bagud i aftes, men tværtimod foran fire gange i den ordinære kamp, men måtte altså nøjes med overtidsafgørelsen.

Frederikshavn sikrede også et point i toppen, og selvom nordjyderne formentlig er sikre, så havde tre point, som de undervejs havde en føring til, endegyldigt sendt dem videre. Nu afventer de enten lidt flere point, eller at teorien bekræfter dem videre.

Den store taber i aftes var Esbjerg Energy. Deres kamp i Vojens var et nøgleopgør i Final 4-regi, og efter nederlaget, så skal Esbjerg slå Rungsted med fire mål på hjemmebane tirsdag aften, hvis vestjyderne igen selv skal have chancen for at kunne afgøre det.

Esbjerg er nummer 5 i Metal Ligaen, men faldt i aftes helt ned på syvendepladsen i Hockeytingets Final 4-stilling med gennemsnitspoint pr. kamp. 

Odense spillede sig med en sejr op på samme pointsnit som Herning - imponerende af fynboerne.

1. november kender vi de fire hold, der kvalificerer sig.

På Hockeytinget laver vi altid Final 4-stillingen som et gennemsnit af holdenes point per kamp, da det tager højde for ulige antal kampe.

Stillingen lige nu - med pointsnit før kampene i aftes - er: 

Aalborg Pirates 12 kampe, 28 point - 2,33 point i snit pr. kamp (2,55)

Frederikshavn White Hawks 13 kampe, 25 point - 1,92 (2,00) 

Rungsted Seier Capital 11 kampe. 18 point -1,64 (1,50)

SønderjyskE 12 kampe, 19 point -1,58 (1,45)

Rødovre Mighty Bulls 12 kampe 17 point - 1,42 (1,42)

Herlev Eagles 12 kampe 17 point - 1,42 (1,36) 

Esbjerg Energy 13 kampe, 18 point - 1,38 (1,50)

Herning Blue Fox 13 kampe, 12 point - 0,92 (0,92)

Odense Bulldogs 12 kampe, 11 point - 0,92 (0,82)