Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rungsted dropper busture til Rødovre efter fanballade

Balladen ved Hockey Stars har fået Rungsted Ishockey Support til at droppe busturene til Rødovre.

Af

Balladen og urolighederne ved Hockey Stars i Rødovre får følger for den kommende sæson.

Her kan lokalopgøren mod de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital meget vel blive kun med Rødovre-fans på lægterne. Rungsted Ishockey Support har netop meldt ud, at de dropper at arrangere busture til Rødovre ovenpå urolighederne i forbindelse med Hockey Stars.

- Oven på weekendens kedelige episode i forbindelse med Hockey Stars-arrangementet i Rødovre har vi som bestyrelse sat os ned og snakket disse kampe godt og grundigt igennem. Det har vi på baggrund af vores egne oplevelser igennem de sidste sæsoner, med både overfald, forsøg på samme og stjålne ting. At der kan ske ting, som der har gjort til vores kampe, er muligvis en ting, som fortsat aldrig burde ske, men at der kan ske overfald og at der smadres en supporterbus til et hyggeligt familiearrangement som i fredags, er for os dråben, skriver Rungsted Ishockey Support på deres facebookside.

Føler sig ikke hørt

Hockey Stars var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Rungsted Ishockey Support efter flere sæsoner med kedelige episoder i Rødovre Skøjte Arena.

- Vi har i de sidste to-tre sæsoner virkelig oplevet, at dette “had” fra en mindre fangruppering fra Rødovre har taget fuldstændig overhånd, med flere forsøg på overfald både inde og ude af hallen. Der har sågar været Rødovre fans, der har kunne bevæge sig fra “sumpen” og ned i vores ende og stjæle et af vores megasize flag.

- Vi har tidligere rettet stor kritik af sikkerheden i Rødovre. Dog uden at føle vi er blevet hørt. Det har betydet, at vi flere gange har måtte forlade hallen lige efter kampens slutning. Uanset resultat. Ofte med politieskorte til vores bus. Det kan, skal og bør aldrig være sådan til en ishockeykamp, hvor fædre og mødre med deres børn, unge mennesker og alle os andre har deltaget.

Ingen busture til Rødovre i denne sæson

Den nordsjællandske supporterklub har derfor besluttet at droppe at arrangere ture til Rødovre i den kommende sæson.

- Rungsted Ishockey Support har med en enig bestyrelse truffet et valg om, at vi i den kommende sæson på ingen måder kan eller vil være ansvarlige for ture til Rødovre. Derfor vil vores busture til Rødovre blive aflyst. 

Opfordrer ikke til boykot

Selvom de ikke vil arrangere ture til Rødovre, så vil Rungsted Ishockey Support ikke følge Herning Blue Fox Supports eksempel og opfordre til en boykot af kampene i Rødovre. De vil bare ikke stå med det ansvar, der følger med, når man arrangerer en tur dertil.

- Vi vil ikke opfordre til et boykot af udekampene i Rødovre, men vi vil samtidig heller ikke være ansvarlige for ture derud. Hverken for vores fans eller vores busselskab. Derfor bruger vi den kommende sæson til at se, om Rødovre rent faktisk gør alvor ud af, at tage hånd om de udfordringer de nu en gang har haft i alt for mange år, slutter Rungsted Ishockey Supports bestyrelse af.