Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RYGTEBØRSEN: Rødovre-forward på vej til Sverige

Foto af Søren Kottal

Hockeytingets seneste udgave af Rygtebørsen.

Af

RYGTEBØRSEN er Hockeytingets transferrygte-tråd. Her kigger vi nærmere på de mange løse og faste rygter om spiller - og trænerkontrakter i Danmark og i udlandet.

Klubskifterne er ikke officielle  men vi vil forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter henover foråret og sommeren. 

Artiklen er baseret på rygternes flow og udgives og opdateres derfor løbende som vi får rygterne ind. 

RYGTEBØRSEN PÅ HOCKEYTINGET - OPDATERET 17. maj 2020
(sorteret efter dato)

Kim Johansson fra Rødovre → IK Pantern (Sverige, Div 3)

Alsidige Kim Johansson lavede 16 point i 42 kampe for Rødovre i Metal Ligaen i den forgangne sæson. Panterns sportschef Joakim Tillgren fortæller til sydsvenskan, at han tror, Johansson er at finde i klubben i den kommende sæson.

Alexander Bumagin og Kyle Hope → Frederikshavn White Hawks

Frederikshavn har angiveligt forlænget med backen Kyle Hope samt den russiske forward Alexander Bumagin. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Aphiwat Sengthaisong fra Frederikshavn → Odense 

21-årige Aphiwat Sengthaisong bliver angiveligt ny backup målmand i Odense. Det er helt sikkert, at han forlader Frederikhavn og rygtet siger, at han har underskrevet i Odense for den kommende sæson, hvor han altså følger sin nuværende målmandskollega, Galansky.

Frederik Bjerrum fra SønderjyskE → ?

Frederik Bjerrum blev SønderjyskE's topscorer i den seneste sæson. Selvom intet er meldt ud, så erfarer Hockeytinget, at Bjerrum forlader SønderjyskE. Der er endnu ikke hverken navn eller liga på den 25-årige forwards nye destination.

Frederik Storm fra Malmö Redhawks (SHL) → Dinamo Riga (KHL)

Frederik Storm har tidligere fortalt til Hockeytinget, at der var tilbud fra KHL. Nu skulle den så være god nok. Den danske forward skifter til lettiske Dinamo Riga i KHL efter otte sæsoner i Malmö.

OPDATERES..

*Rygterne slettes, når de er be - eller afkræftet.

Har du selv et rygte eller et tip? De kan sendes til: info@hockeytinget.dk

LÆS OGSÅ: AaB Ishockey er landets suverænt største ishockeyklub

LÆS OGSÅ: NHL Draft: 48% chance for istid til danske draftede spillere

LÆS OGSÅ: DEBAT: Færre straffeslag og længere OT i Metal Ligaen?