Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Ugens udvalgte stjernekæde: Her er ugens hold i Metal Ligaen

Foto af Daniel André Stentz

Her kan du se ugens hold, der er blevet valgt på Metal Ligaens hjemmeside.

Af

Hver uge sætter Metal Ligaens hjemmeside ugens hold med spillere, der har leveret en forrygende indsats i løbet af ugen.

I denne uge er det ingen undtagelse.

Rungsted Seier Capital og SønderjyskE har begge to spillere med på ugens hold, hvilket giver god mening, da de to klubber har gjort rent bord med to sejre ud af to mulige.

Der er også fundet plads til en offensiv profil fra Herning og Herlev, der har leveret flotte enkeltmandspræstationer.

Her kan I se ugens udvalgte:

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE)

Målmanden stod begge kampe for SønderjyskE. I løbet af ugen nappede han 52 ud af 56 skud og var en primær årsag til, at SønderjyskE fik seks point på kontoen.

Back: Morten Jensen (Rungsted)

Rungsted er hårdt ramt på backlinjen lige pt, hvilket gav masser af istid til Morten Jensen. Han takkede for spilletiden ved at lave fire målgivende afleveringer og være bundsolid. 

Back: Mike Little (SønderjyskE)

Backen var faktisk kun med i SønderjyskEs kamp mod Frederikshavn, men det er alligevel nok. Metal Ligaens hjemmeside skriver, at canadieren sprang ud på isen og var med i 34 skift. Han kronede også sin indsats med tre point.

Forward: Mathias Bau Hansen (Herning)

Herning var kun i aktion en gang i løbet af sidste uge, men der var de på udebane i Aalborg. Her var forwarden med til at splitte Aalborgs defensiv i atomer. Han sendte pucken i nettet og assisterede to holdkammerater.

Forward: Hampus Gustafsson (Rungsted)

Han kan gå hen og blive giftig for Rungsted. I sidste uge leverede han et mål og to oplæg. Hvis det fortsætter, så kan svenskeren gå hen og blive noget af et scoop for Rungsted.

Forward: Jesper Thörnberg (Herlev)

Svenskeren er uhyggelig i den forstand, at han gør, hvad der passer ham. Han lavede fire mål og to assists i sidste uge. Det er to point i snit, da Herlev spillede tre kampe. Sikke et comeback i dansk ishockey.