Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Ehlers og Jets får flere tæv i New York

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets har haft svært ved at håndtere New Yorker holdene

Af

Det stjernespækkede Winnipeg Jets mandskab indledte sæsonen med et nederlag til New York Rangers, natten til fredag.

Dagen efter formånede canadierne dog at hive en sejr hjem i overtiden, med New Jersey Devils.

Og natten til mandag var turen altså kommet til New York Islanders, hvor Jets endnu en gang kom i store problemer.

Første periode endte målløst, men i anden periode bragte new yorkerne sig foran hele med hele tre mål. Sent i perioden reducerede den finske stjernewing Patrik Laine, og holdene gik til trejde periode ved cifrene 3-1.

I tredje og sidste periode lagde Islanders ud med en scoring af den unge canadier, Anthony Beauvillier, og da Jets ikke formåede at reducere yderligere, endte kampen 4-1.

Nikolaj Ehlers blev noteret for fire skud på mål samt lidt over 18 minutter på isen.

Alle tre new yorker hold er i en genopbygningsfase, og det er langt fra sikkert at blot ét af holdene når slutspillet. Det er derfor bekymrende af det både rutinerede og talentfulde Jets, ikke har formået at vinde overbevisende i New York.

Måske at kampformen lige skal støves af, og sommerferien skøjtes ud af kroppen?

Slutresultat: 4-1 til New York Islanders.