Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

NHL: Oliver Bjorkstrand bliver matchvinder og "first star" for Columbus Blue Jackets

Oliver Bjorkstrand blev afgørende for Blue Jackets, i nattens kamp mod Arizona Coyotes.

Af

Columbus Blue Jackets var natten til fredag på besøg i Arizona, til en af sæsonens få opgør mellem eastern og western conference.

Oliver Bjorkstrand var placeret i førstekæden sammen med Gustav Nyquist og Pierre-Luc Dubois. Det var en kombi der allerede efter 14 sekunder gav pote, da Oliver Bjorkstrand assisterede ved Gustav Nyquist scoring.

Coyotes kom dog efter ca. 10 minutters spil tilbage i kampen, og perioden endte 1-1.

Anden periode endte ligeså 1-1.

I tredje periode var Bjorkstrand atter en gang på pletten for Blue Jackets, da han i et opløb med Gustav Nyquist og Pierre-Luc Dubois, fik skovlet en "bouncing puck" (en til dels vildfaren puck) ind bag Coyotes målmand Darcy Kuemper.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og Bjorkstrand bliver derfor kåret som matchvinder, OG "first star". Suværen indsats af herninggenseren!

For kampen blev Bjorkstrand noteret for én assist, én scoring, fire skud på mål og ca. 13 minutter på isen.

Måske at coach John Tortorella skal beholde danskerne i førstekæden?

Slutresultat: 2-3 til Columbus Blue Jackets.