Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

NHL: Oliver Bjorkstrand slår Frederik Andersen i tæt danskeropgør

Frederik Andersen var på en hård opgave natten til tirsdag

Af

Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs tog natten til tirsdag imod Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets.

Begge mandskaber har været lidt svingende i starten af sæsonen, med lidt flere nederlag end hvad man formentlig havde kalkuleret med.

Første periode blev kampens mest målrige, da begge hold formåede at få pucken i nettet to gange.

Anden periode vandt Leafs 1-0, og Frederik Andersen snuppede alle 15 skud på mål fra Blue Jackets.

Tredje og sidste periode tippede til Blue Jackets side, da andenkæde center Alexander Wennberg scorede periodens eneste mål. Ved 3-3 efter ordinær tid blev kampen skubbet i forlænget spilletid.

Efter knap to minutter blev Blue Jackets tildelt et straffeslag, som Gustav Nyquist scorede sikkert på og dermed afgjorde kampen. Mange vil sikkert mene at Freddy burde have reddet skuddet, som blev placeret lige under hans handske.

Freddy bliver for kampen noteret for en målredningsprocent på 89,47%.

Oliver Bjorkstrand blev ikke noteret for point, men skød på mål tre gange og var på isen lidt over 17 minutter.

Slutresultat: 3-4 til Columbus Blue Jackets (forlænget spilletid).