Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL'ERNES STORE OPSKRIFT: Sådan klarer du karantænedagene

Foto af @Tomastatar90 (Instagram)

NHL-stjererne har over de seneste dage givet verden indsigt i, hvordan man lever som hockeyspiller, når der ikke er noget hockey.

Af

Du har sikkert set videoer som disse på de sociale medier. Hos venner eller bekendte. Måske har du endda selv gjort de samme ting. NHL-stjerne, hockeyfan eller verdensborger, så er alle lige nu i samme båd.

P.K. Subban ligger på ryggen og løfter sin forlovede, Lindsey Vonn. LA Kings' Anse Kopitar laver de 10 armbøjninger, der er gået viralt som en ''challenge'' - med sine børn på ryggen. Montreals Tomas Tatar jonglerer med en toiletrulle på staven (det har du helt sikkert set mange gøre). Panthers' Barkov skyder til måls med toiletruller. Alle har deres måde.

NHL-spillerne forsøger at holde sig i form. Og at holde humøret højt. 

De er netop nu i et vakuum. Hockey, eller ikke hockey? Stanley Cup eller ingen Stanley Cup. 

Vi har herunder samlet en række af NHL-spillerens SoMe-opslag fra de seneste dage.

Covid-19 tidens symbol - hjemmekarantæner og hvordan disse tackles.

LÆS OGSÅ: ''Jeg napper 100 styk'': Rungsted ejer støtter med kæmpe beløb

NHL HAR I DAG FORLÆNGET ISOLATIONSPERIODEN

Udsigten til at NHL-sæsonen kan nå at komme i gang igen, får længere og længere udsigter. NHL har forlænget isolationsperioden for spillere og medlemmer af den sportslige sektor i klubberne frem til den 6. april.

Oprindeligt løb isolationsperioden frem til den 27. marts, men den er nu forlænget. Det skriver ESPN.

Der spekuleres stadig i, om man når at genoptage NHL-sæsonen, selvom de amerikanske sundhedsmyndigheder anbefaler, at man ikke har forsamlinger på over 50 mennesker frem til midten af maj.

NHL-kommisær Gary Bettman er optimistisk i forhold til, om man når at færdiggøre sæsonen, selvom han giver udtryk for, at afviklingen af kampene vil ske i overensstemmelse med anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne.

LÆS OGSÅ: KHL aflyser sæsonen

LÆS OGSÅ: 5 bud på næste sæsons danske målkonge