Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

SønderjyskE-chef: Amerikansk profil er tilbage på is

Foto af DIU

Phil Lane måtte udgå i tirsdagens træningskamp mod Esbjerg, men han er tilbage på is.

Af

Det gik til tider hårdt for sig, da rivalerne Esbjerg Energy og SønderjyskE i tirsdags mødtes på sidstnævntes hjemmebane.

SønderjyskE vandt 2-1 på et mål i allersidste minut, men undervejs måtte deres nye, amerikanske angrebshåb udgå efter en tackling.

- Han var lidt groggy efter kampen. Men han har været på is, og efter omstændighederne har han det godt. Der er ingen problemer der, fortæller sportschef Kim Lykkeskov til Hockeytinget.dk.

Afsender af den hårde tackling var Esbjerg Energy-angriberen Niklas Andersen, der kan komme til at stå skoleret overfor disciplinærudvalget.

- Der blev dømt en game misconduct, og så er der nogle folk, som kigger det igennem, hvis der er behov for det. Det blander vi os ikke i, siger Lykkeskov.

Phil Lane er ny mand i det sønderjyske, hvor han er kommet til efter et år i Norge.

Det var dog to andre af de nye islæt, der scorede målene i tirsdags. Nemlig canadierne Josh MacDonald og MacGregor Sharp.