Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Thomas Lillie har underskrevet kontrakten: Men hvor?

Thomas Lillie har fremtiden på plads, men keeperen kan endnu ikke sige hvor.

Af

Thomas Lillie har afklaret sin fremtid og oplyser til Hockeytinget, at han er på plads i en dansk Metal Ligaen-klub for den kommende sæson. 

Men hvor vides endnu ikke. Det er Lillie og hans klub ikke klar til at oplyse. 

Rungsted Seier Capital vil nok af mange betegnes som favoritterne til at have fået papirer på Lillie igen.

Den 24-årige keeper har stået i klubben de seneste to sæsoner og senest som det klare førstevalg. 

Hele 44 kampe fik Lillie i den forgangne sæson. 

Men kan man afvise andre danske klubber som Lillies kommende arbejdsgiver? Slet ikke. Flere klubber kunne tænkes at være interesserede.

Lillie har nemlig også tidligere tørnet ud for både SønderjyskE og Frederikshavn - så andre danske klubber er ikke fremmede for keeperen, der fik sin hockeyopdragelse i Vojens. 

Kigger man på målmandsbesætningen i Metal Ligaen, så er de fleste pladser også ledige endnu. 

Mest lukkede er de nok i Aalborg og SønderjyskE, hvor henholdsvis George Sørensen og Patrick Galbraith har aftaler på plads.

OPDATERING: Lillie forlænger ikke med Rungsted. Direktør Thomas Friberg fortæller, at man ikke har skrevet med nogle keepere endnu: 

– Jeg kan bekræfte, at vi på nuværende tidspunkt ikke har skrevet under med nogle målmænd for den kommende sæson. Det er sådan set det eneste, som jeg kan forholde mig til, fortæller Rungsted Seier Capital-direktør Thomas Friberg til Champagnebugten.

LÆS OGSÅ: Frederiksen udelukker andre danske klubber: Kigger mod Europa

LÆS OGSÅ: Rungsted-spillere donerer også bødekasse: Køber 250 støttebilletter