Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Uret tikker, dagene går og sejrene udebliver: Presset på Odense Bulldogs er gigantisk

Foto af Daniel André Stentz

Drømmen om en slutspilsplads lever endnu, men det ser meget svært ud for Odense Bulldogs.

Af

Hvis sveden drypper ekstra meget hos Odense Bulldogs-spillerne under kamp for tiden, så giver det god mening, for de er enormt presset.

Klubben og mandskabet drømmer om en plads i årets slutspil, men den drøm bliver meget svær at opnå.

Muligheden er der endnu, men det kræver noget af en slutspurt, hvis det skal lade sig gøre. 

I denne artikel dykker vi ned i den opgave, der venter Odense Bulldogs, hvis deres store drøm skal blive til virkelighed.

Marc Lefebvres trup har i denne sæson skrabet 21 point sammen i 36 kampe, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende for klubben.

Det er specielt i fynboernes bagerste geledder, at der har hærget et stort problem, for der er blevet indkasseret 159 mål, selvom stjernekeeperen Tadeas Galansky er hentet hjem og står mellem stængerne.

Vi skal helt tilbage til slutningen af december for at finde holdets seneste point. Det kom endda i hus på en billig baggrund, for årsagen var to aflyste kampe mod Herning Blue Fox, der var hårdt ramt af COVID-19.

De efterfølgende fem kampe har budt på fem nederlag, hvor målscoren har været -21. Udover seneste kamp mod Esbjerg Energy, så har 2021 budt på fire afklapsninger.

Rent matematisk, så er der stadig mulighed for at nå den gyldne ottendeplads, der giver den sidste plads i slutspillet, for der skal spilles 48 kampe i grundspillet.

Det vil sige, at Odense Bulldogs stadigvæk har 12 kampe på programmet, hvor der er 36 point på spil.

Det virker meget urealistisk, at det skal blive til sejre i alle 12 kampe, men det behøves nødvendigvis heller ikke, hvis holdet på ottendepladsen ikke får mange point på kontoen.

På ottendepladsen finder vi Rødovre Mighty Bulls, hvilket er klubben, som Odense Bulldogs har jagtet gennem længere tid og stadigvæk forsøger at få fat på.

Det sjællandske mandskab har 36 point, hvilket er 15 mere end Odense Bulldogs. De har endda en kamp mere på hånden, der kan sende dem 18 point foran.

Det er stadig muligt for Odense Bulldogs at indhente Rødovre Mighty Bulls, men så skal tingene snart vende på hovedet og ændre sig på Fyn, for tiden og antallet af kampe er ved at udløbe.

Man kan i hvert fald ikke klandre Odense Bulldogs for ikke at kæmpe til det sidste, for klubben har hentet fire forstærkninger til truppen og en ny administrerende direktør til ledelsesgangene.

Grundspillet afsluttes d. 9. marts, hvilket for mange lyder til at være om et pænt stykke tid, men sådan kan Odense Bulldogs ikke tænke, for de går ind i en periode nu her, hvor der er livsvigtige point på spil i hver kamp.

Nu skal sejrene på bordet og Rødovre Mighty Bulls skal ind i en dårlig stime. Så kan det gå hen og blive en spændende afgørelse.

Hvis tingene ikke ændrer sig hos Odense Bulldogs, så bliver det endnu en skuffende sæson uden slutspil i VinMedKant Arena.

Her er Odense Bulldogs resterende kampprogram:

19.01.2021: Frederikshavn White Hawks (H)

22.01.2021: Herlev Eagles (U)

24.01.2021: Herning Blue Fox (H)

02.02.2021: Rungsted Seier Capital (U)

05.02.2021: Esbjerg Energy (H)

16.02.2021: Rungsted Seier Capital (H)

19.02.2021: SønderjyskE (U)

26.02.2021: Herlev Eagles (H)

02.03.2021: Aalborg Pirates (H)

05.03.2021: SønderjyskE (U)

07.03.2021: Rødovre Mighty Bulls (H)

09.03.2021: Esbjerg Energy (U