Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Ehlers scorer mod Penguins og fortsætter vild pointstime

Nikolaj Ehlers har fået en forrygende sæsonstart for Winnipeg Jets

Af

Nikolaj Ehlers har været sand verdensklasse for Winnipeg Jets, og har indtil videre produceret point i tre ud af fire kampe! Ehlers er nu den tredje mest producerende på holdet med fem point, kun overhalet af Patrik Laine og Mark Scheifele med seks point hver. 

Natten til onsdag var Ehlers og co. på besøg hos Sidney Crosby og Pittsburg Penguins. En kamp der ganske enkelt skulle vindes af det canadiske mandskab for, at undgå en katastrofal start på sæsonen. 

Jets havde forud for nattens opgør tabt to ud af tre kampe - det vundne opgør blev sågar vundet i overtiden - så et nederlag til Crosby og co. ville koste dyrt på pointkontoen. 

Heldigvis blev det ikke sådan, selvom at Penguins mandskabet pressede hårdt på.

Crosby åbnede ballet allerede efter 32 sekunders spil. Derefter leverede Jets to mål i henholdsvis første og anden periode og selvom at Jets blev ganske enkelt skudt i sænk, nåede Penguins aldrig at få overtaget i kampen. 

Målmand Connor Hellebuyck var en sand Gibraltarklippe mellem rørene, og blev noteret for en målredningsprocent på hele 97,37%, da han kun lukkede ét mål ind på hele 38 forsøg! 

Ehlers blev udover den flotte scoring i første periode, noteret for tre skud på mål og knap 16 minutter på isen. 

Slutresultat: 4-1 til Winnipeg Jets.