Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Lars Eller assisterede i smalt Capitals nederlag

Lars Eller havde endnu en fin nat på isen, da Capitals tabte 4-5 til Nashville Predators.

Af

Lars Eller har gang i hans måske bedste sæson, rent pointmæssigt.

Natten til torsdag leverede han sæsonens 18. assist, da han i anden periode assisterede ved Tom Wilsons scoring til stillingen 4-3. Således var Eller tæt på at involvere sig i kampens afgørende scoring, men desværre var Predators agressive og scorede til henholdsvis 4-4 og 4-5 i tredje periode.

Udover assist blev Eller noteret for to skud på mål, ét hit og knap 16 minutter på isen.

Set med russiske øjne var det endnu en fed aften for Alexander Ovechkin, da han gik forbi Steve Yzerman på alle tiders topscorerliste, og nu blot mangler én scoring for at tangere Mark Messier med 694 scoringer - som nr. otte på listen.

HUSK at du på søndag kl. 18.30 dansk tid kan se Washington Capitals - Pittsburgh Penguins!

Slutresultat: 4-5 til Nashville Predators.