Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL spilles færdig i nyt format: 24 hold er klar

NHL starter forhåbentlig op og afgører sæsonen i nyt, vedtaget format.

Af

NHL håber på at genoptage sæsonen i slutningen af juli og i nat dansk tid kom der godt nyt for de mange hungrende hockeyfans.

NHLPA, der repræsenterer spillerne, har stemt for det foreslåede format, der inkluderer 24 af NHL's 31 hold. 

Otte hold skal spille sig videre gennem play in-series mens de otte top seeds gennem deres placering i rækken nu er videre og altså sikret at være med blandt de sidste 16 hold i årets Stanley Cup. 

Play in-kampene skal spilles i et format af bedst af tre eller fem kampe, men det er endnu ikke afgjort, hvad formatet nøjagtig bliver.

Formatets inddeling af hold kan komme til at se således ud ifølge amerikanske TSN: 

EASTERN CONFERENCE

Top seeds: Boston Bruins (1), Tampa Bay Lightning (2), Washington Capitals (3), Philadelphia Flyers (4)

Play-in series: Pittsburgh Penguins (5) vs. Montreal Canadiens (12), Carolina Hurricanes (6) vs. New York Rangers (11), New York Islanders (7) vs. Florida Panthers (10), Toronto Maple Leafs (8) vs. Columbus Blue Jackets (9)

WESTERN CONFERENCE

Top seeds: St. Louis Blues (1), Colorado Avalanche (2), Vegas Golden Knights (3), Dallas Stars (4)

Play-in series: Edmonton Oilers (5) vs. Chicago Blackhawks (12), Nashville Predators (6) vs. Arizona Coyotes (11), Vancouver Canucks (7) vs. Minnesota Wild (10), Calgary Flames (8) vs. Winnipeg Jets (9)