Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Nikolaj Krag Christensen bliver hos Frederikshavn White Hawks

Foto af Daniel André Stentz

Frederikshavn White Hawks har fornyet aftalen med Nikolaj Krag Christensen.

Af

Frederikshavn White Hawks tabte syvende og afgørende kvartfinaleopgør mod Esbjerg Energy.

Spillerne er gået på sommerferie, men på ledelsesgangene arbejdes der frem mod den kommende sæson.

Truppen skal på plads og tirsdag formiddag har klubben præsenteret en stærk forlængelse med Nikolaj Krag Christensen.

Den danske forward bliver hos høgene i yderligere en sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Nikolaj Krag skal i gang med sin tredje sæson i Frederikshavn White Hawks, og vi har i de første to sæsoner set en sulten spiller, der er villig til at lære hver eneste dag til træning.

Han har hjertet med i det han laver, og han er en profil i klubben, der også er vellidt blandt alle i og omkring holdet.

Han har store offensive kvaliteter, og har bevist han både kan finde vejen til netmaskerne, og har øje for sine holdkammerater.

En spiller, der godt kan tage et endnu større skridt i næste sæson, og vi glæder os over at Nikolaj Krag har takket ja til endnu en sæson i den hvide trøje.

Selv siger han om forlængelsen af kontrakten:

- Jeg er rigtig glad for at være heroppe, og derfor var det nemt at sige ja til at blive her. Vi har en god stamme af danske spillere, som kan bygge videre på det vi har leveret i år, og nu bliver vi alle et år ældre, hvilket heller ikke gør det dårligere.

- Jeg vil gerne bygge mere på mit eget spil, hvor jeg har haft en stor rolle. Men det er noget man skal gøre sig fortjent til, så jeg vil arbejde hårdt for at få samme rolle i næste sæson, hvor jeg samtidig glæder mig meget til forhåbentlig at få tilskuerne tilbage på lægterne. Vi har virkelig savnet fansene, og det at mærke de er der for holdet, lyder det fra angriberen. 

Nikolaj Krag holder sommer i København, men vil flere gange pendle frem og tilbage for at holde sommertræningen ved lige i Frederikshavn.