Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Svensk forstærkning til Odense Bulldogs

Foto af Søren Kottal

Odense Bulldogs har hentet svenske Erik Nyström til klubben på en 1-årig aftale.

Af

Endnu en forstærkning er ankommet til VinMedKant Arena. Odense Bulldogs har præsenteret den svenske forward Erik Nyström.

26-årige Erik Nyström kommer til klubben fra svenske Västerviks IK, hvor han i sidste sæson lavede 5 mål og 11 assists i 47 kampe.

Cheftræner Mark Lefebvre er meget tilfreds med tilgangen af Erik Nyström.

- Erik er en teknisk dygtig og rutineret forward, der kommer til at styrke vores offensiv. Vi ville forstærke truppen med en offensiv spiller, der passer ind i det system, som vi vil spille i den kommende sæson. Det gør Erik helt perfekt, fortæller Mark Lefebvre til klubbens hjemmeside.

Erik Nyström ser også personligt frem til at trække Bulldogs-trøjen over hovedet.

- Jeg forventer, at vi kan spille med i toppen. Det kommer vi til at stræbe efter. Jeg tog til Odense for at tage et skridt op i min karriere.

- Vi går en spændende sæson i møde, hvor det er vigtigt, at vi er klar fra start. Jeg håber på, at jeg kan hjælpe holdet med min fart og offensive kvaliteter, siger Erik Nyström til klubbens hjemmeside.

Svenskeren har spillet i hjemlandet i store dele af sin karriere. Han har således produceret 131 point i 258 kampe i den næstbedste svenske række.