Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Seks runder igen: Sådan ser kvartfinalerne ud

Med seks runder igen er mange placeringer endnu ikke afgjorte

Af

Med seks runder tilbage for de fleste klubber begynder kvartfinalerne i Metal Ligaen at tage form. Rungsted Seier Capital mangler dog syv kampe, mens Herlev Eagles blot mangler fem. Med det udgangspunkt vil kvartfinalerne blive:

#1 Aalborg Pirates vs. #8 Rødovre Mighty Bulls

#2 SønderjyskE vs. #7 Herlev Eagles

#3 Herning Blue Fox vs. #6 Esbjerg Energy

#4 Frederikshavn White Hawks vs. #5 Rungsted Seier Capital

 

4.+5. plads og 6.-7. pladserne er i spil

Det ændrer næppe det store i udfaldet af modstanderen, men Frederikshavn White Hawks og Rungsted Seier Capital slås stadig om hjemmebanefordelen i kvartfinalen.

Efter tirsdagens runde adskiller blot to point sidste sæsons semifinalemodstandere. Det sidste indbyrdes opgør kan her blive meget afgørende for, hvem der indleder slutspillet på hjemmebane.

I teorien kan de stadig nå fjerdepladsen, men ovenpå tirsdagens runde ligner det mere et slag om hvem der skal slutte nummer seks og syv imellem Esbjerg Energy og Herlev Eagles.

I den anden ende er der stadig kamp om andenpladsen, hvilket betyder, at modstanderen for de to midterhold kan skifte flere gange, før grundspilsplaceringerne er afgjort.