Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

UNLIMITED: Billetrevolution i ishockeyens Metal Liga

Foto af Danmarks Ishockey Union

Sæsonkort på abonnement sikrer Metal Liga-fans adgang til kampene både på hjemme- og udebane allerede fra den kommende sæso

Af

Pressemeddelelse fra Danmarks Ishockey Union

En helt unik og hidtil uset billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er gået sammen om en ny abonnementsordning, der er døbt ”UNLIMITED”, og når sæsonen er i gang, er SønderjyskE ligeledes med i ordningen som klub nummer ni.

Navnet UNLIMITED har en stor og tungtvejende årsag. Det betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort i stedet køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver kæmpe besparelser i forhold til tidligere.

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller – og såmænd også til landskampe på hjemmebane efter ”først til mølle”-princippet. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han er tidligere direktør i Aalborg Pirates, hvor tilskuerudviklingen under hans fem år som direktør har været konstant opadgående. Han har i regi af Metal Ligaens Ligaforening været katalysator i UNLIMITED-projektet, som i de kommende måneder rulles ud som kampagne hos Metal Liga-klubberne.

- UNLIMITED er et koncept, der demonstrerer det enorme sammenhold, der findes i dansk ishockey. Vi konkurrerer på isen, men løfter i flok i kulissen. Det er jeg stolt over. Det viste vi ved VM 2018 på dansk grund, og UNLIMITED overfører den fælles ånd til Metal Ligaen. Allerede nu har vi en fremragende stemning til vores Metal Liga-kampe, men endnu flere skal tage del i festen, og det sikrer det nye koncept, siger formand for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 79 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der kan være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser og nogle klubber lægger måske en øl eller vand oveni. Men prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

- Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind på dit kort og får din sportsoplevelse serveret, forsikrer Thomas Bjuring.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.