Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

ET BUD PÅ AALBORGS KÆDER: Danske profiler og gamle guldhelte

Foto af DIU

De kommende august-dage sætter vi en tidlig lup på Metal Ligaens ni hold, og giver et bud på de kommende kæder.

Af

Ét efter ét går vi de ni Metal Liga-hold efter i sømmene, og kommer med vores bud på en kædesammensætning.

Forbeholdene står i kø, for vurderingen kommer uden at have set nye, og for den sags skyld også gamle, giraffer i aktion ved selvsyn i den nye sæson. Hverken til træning eller kamp.

Derudover vil der altid være lige så mange holdninger, som der er mennesker - se derfor dette som et oplæg til debat.

Vi starter nedefra i forhold til sidste sæsons slutstilling i grundspillet, og er i dag nået til sidste sæsons nummer fire, Aalborg Pirates.

Se de foregående bud her:

MÅLMÆND:

Der er nye, danske profiler i alle geledder - og helt bagerst gælder det George Sørensen. Midtjyden, der er vendt tilbage efter nogle år i Sverige.

Den lille puck-stopper skal generobre sin landsholdsplads i det efterhånden stærke selskab, og det skal ske som førstemålmand hos de ambitiøse nordjyder, som fortsat har Jesper Wulff som gardering.

Starter: George Sørensen
Back-up: Jesper Wulff

BACKER:

Det første af to forbehold i forhold til nordjydernes endelige trup foretages på backlinjen.

Victor Panelin-Borg har ganske vist spillet både i den første træningskamp og også i forbindelse med fredagens Hockey Stars, men er altså endnu ikke meldt officielt ud hos piraterne.

Sammen med amerikanske Davison udgør han udlændingebesætningen på backlinjen, der derudover tæller fire danskere, der har fået smag på landsholdshockey.

Victor Panelin-Borg (SWE) - Anders Krogsgaard
Tim Davison (USA) - Nikolaj Carstensen
Sebastian Bergholt - Lasse Bo Knudsen
Mads Iversen

FORWARDS:

Fem danske landsholdsspillere og tre udenlandske og returnerende guldhelte fra 17/18-sæsonen er de markante overskrifter på angrebsbesætningen.

Russiske Kabanov i øvrigt som andet forbehold, idet piraternes indgåede aftale med den stærke angriber er under forudsætning af, at der indsamles et større beløb, og at klubber fra større klubber ikke melder sig inden 2. september.

Vi har sat kaptajn Julian Jakobsen sammen med Højbjerg-tvillingerne, som han tidligere har svinget godt med, og Felix Scheel og Thomas Spelling lader til at skulle indfinde i et makkerskab i Pirates-regi.

Der er massevis af krudt ombord på piratskibet i nord.

Mikkel Højbjerg - Julian Jakobsen - Martin Højbjerg
Felix Scheel - Olivier Hinse (CAN) - Thomas Spelling
Jeppe Jul Korsgaard - Pierre-Olivier Morin (CAN) - Kirill Kabanov (RUS)
Tobias Ladehoff - Sebastian Brinkman - Jonas Jakobsen/Marcus Pedersen