Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Frederikshavn - Lindgren sender White Hawks til tops

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Frederikshavn White Hawks.

Af

Præmissen: Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret løbende sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Målmænd: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Tadeas Galansky
Aphiwat Sengthaisong Iversen
 
Kommentar:
Galansky har i flere sæsoner bevist niveauet, og det gjorde han igen i sidste sæson, hvor han f.eks. udkonkurrerede Ronan Quemener, som ellers havde afløst Galansky i Aalborg. Det er en tryg base Frederikshavn har i målfeltet, men det er også lidt skrøbeligt med så udtalt en førstemålmand, hvilket vi så tydelige beviser på i det seneste slutspil, da han blev skadet i kvartfinaleserien mod Esbjerg.

Aphiwat Iversen er med for at lære, men er en uhyre loyal back up. Måske får han et par chancer, nu hvor grundspillet udvides fra 40 til 48 kampe.
 
Backs: ★★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau

Mikkel Hansen
Mads Larsen
Patrick Madsen
Christian Mieritz
Santeri Suistio
Rasmus Søndergaard
Albin Lindgren
 
Kommentar:
Man mangler lige en rigtig topback på listen over en del gode, gedigne danske backs tilført solide Suistio, som vi så brillere i slutspillet med sin rolige og ydmyge stil. Han placerede sig oftest det helt rigtige sted.

Bundsolide Rasmus Søndergaard kommer også til at gøre sit job, og så håber White Hawks uden tvivl at kunne løfte Patrick Madsen og Christian Mieritz.Madsen har fysik, erfaring og frem for alt vindererfaring, mens Mieritz skal finde et niveau mere, nu hvor han får mere ansvar med f.eks. Simon Grønvaldt væk.

Mads Larsen bliver igen en oplevelse, og kan han bygge et lag på sin store offensiv, og frem for alt finde balancen mellem offensiv og defensiv, samt få en sæson uden skader, så får han en kanonsæson, før han igen rejser udenlands. Albin Lindgren blev den svenske klasseback. Han kommer med offensiv kvalitet, udviklingspotentiale og erfaring.
 
Forwards: ★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse

Mikkel Bertelsen
Anders Eriksson
Dane Fox
Christopher Frederiksen
Kristian Jensen
Nikolaj Krag Christensen
Mathias Mølgaard
Søren Nielsen
Radim Piroutek
Thomas Søndergaard
Gorm Topholt
Christoffer Åkesson
Alexander Bumagin
 
Kommentar:
White Hawks har sagt farvel til et par store fisk i Dale Mitchell, Cam Spiro og Alexander Bumagin, så der kommer til at være pres på Anders Eriksson og Dane Fox for at levere. Omvendt er der en gevinst ved, at Jari Pasanen nu kender den danske liga og nogle af de spillere, han direkte har ønsket at hente til.

Eriksson og Fox bør blive topspillere i Metal Ligaen, og man har ret tydeligt hentet danske spillere, som har prøvet at gå hele vejen. Søren Nielsen med guldhjelme fra Esbjerg, og den regerende danske mester Nikolaj Krag. Også Mølgaard og Frederiksen har guldhjelme, og i øvrigt Madsen og Galansky fra back- og målmandslinjen. Der synes, at være en klar linje der.
Så har man sent hentet Alexander Bumagin igen. Russeren er tilbage i dansk ishockey og giver endnu mere på toppen hos en i forvejen stærk forward-side hos White Hawks. Han er god, Bumagin. Og at man henter ham hjem og investerer de nødvendige kroner er signal om, at man vil have guldet til Nordjylland.