Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

RANGERING: Vurdering af Herlev Eagles - Jidskog sender Odense på sidstepladsen

Hockeytinget er klar med en aktuel vurdering af Herlev Eagles.

Af

Præmissen: Hockeytinget.dk vurderer alle trupper i Metal Ligaen denne juli måned. Vurdering er lavet ud fra truppernes nuværende status og har dermed mulighed for at rykke sig i positiv eller negativ retning med yderligere signings. Rangeringen vil blive opdateret løbende sommeren igennem.

Stjerneskala
★ = Ikke niveau til Metal Ligaen
★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau
★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau
★★★★ = Top Metal Ligaen-klasse
★★★★★ = For god til Metal Ligaen

Næste hold for skud er Herlev Eagles.

Målmænd: ★★★ = Godt Metal Ligaen-niveau

Emil Jidskog
Christian Elmose
 
Kommentar:

Svenske Emil Jidskog har forlænget sin aftale med Herlev Eagles og skal igen gribe pucke med ørnen på brystet. Han havde en af de højeste redningsprocenter i sine grundspilskampe i sidste sæson og har et højt topniveau. 

Christian Elmose har ikke den store erfaring på øverste hylde og spillede senest for Gentoftes hold i 1. division. 
 
Backs: ★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau

Mads Carlsen
Magnus Koch
Benjamin Mauritzen
Magnus Povlsen
Acke Ringström
Tobias Ruelykke
Niklas Tikkinen
Max Vilstrup Olesen
 
Kommentar:
Niklas Tikkinen er den helt store stjerne på backlinjen, men med mindre svenske Ringström viser stor og dominerende styrke, så får Eagles det svært i defensiven med den nuværende backbesætning.

Der er etablerede ligaspillere og breddebacks, og der er nogle talenter på den backlinje, men spørgsmålet er, om det er nok. Nu er Herlevs realistiske mål formentlig en slutspilsplads igen, og derfor skal de primært skele til Odense, selvom rivalopgørene mod Rødovre også kan gemme på point. Mod top-6 får backlinjen det uhyre svært.
 
Forwards: ★★ = Godkendt Metal Ligaen-niveau

Christoffer Gath
Simon Golbert
Alexander Lindqvist Hansen
Ulrich Linnet
Magnus Lykke Jonassen
Magnus Molge
Luis Blak Olsen
Christian Juhl Thunbo
Oliver Reuter
Joonas Riekkinen
Brett Thompson
Victor Rolling Carlsson
Johan Skinnars
 
Kommentar:
Jesper Thörnberg og William Quist fyldte det meste på Herlevs forwardlinje i sidste sæson, og det var vel første gang i 35 år at flere af ligaens absolut bedste forwards spillede i Herlev, så det bliver selvsagt en svær sæson at leve op til angrebsmæssigt. Mindre kan også gøre det i slutspilsræset mod Odense, og her bliver de seks indbyrdes kampe det, angriberne skal måles efter. Vinder de den duel overbevisende, så står den formentlig på slutspilshockey igen i Herlev.

Svenske Lindqvist er kommet til, og så er stærke Brett Thompson fra det farlige trekløver i sidste sæson, tilbage sammen med en ligakending i Joonas Riekkinen, som ikke havde nogen stor sæson i Hvidovre og Herning, men nu genforenes med nogle af holdkammeraterne fra finaleridtet i Gentofte i 2017.

Spændende med Magnus Molge, Linnet og Blak Olsen ved vi, hvad står for, og så skal de unge som blandt andre Reuter tage et gigaspring i denne sæson, hvor der formentlig også er tredjekæde-spilletid til dem.

Tilgangen af Skinnars forventes at give Herlev Eagles en forward, der bringer både teknik og fysik, samt en wing der med sin rutine ventes at blive en af de bærende spillere i Herlevs offensiv.

Men alt – og gerne lidt mere - skal vrides ud af denne forwardlinje, hvis det skal blive en sjov sæson.